LYCRA

Neke se aktivnosti ne mogu zamisliti bez odgovarajuće odjeće. Zato vas na našim policama čeka potpuno nova obostrana, elastična, glatka i udobna lycra koja će obogatiti sportske satove joge, pilatesa, plivanja, plesa ili bilo kojeg drugog sporta po vašem izboru. Idealna je za svu odjeću koja mora biti funkcionalna, pripijena i elastična, pa je savršena za tajice, grudnjake, dresove, kostime, majice itd.

Specifikacije

Svrha
sportska odjeća poput tajica, majica, dresova, plesnih kostima, kupaćih kostima
SASTAV
86 % poliamid
14 % elastan
Širina
170 cm
Gramatura
280 g/m²
ODRŽAVANJE
hladno pranje na 30 ºC, ne preporučuje se sušenje u sušilici, glačanje na najnižoj temperaturi
Da je lycra zanimljiva i na pogled, pobrine se ručno obojen tie-dye uzorak koji je na jednoj strani pletiva intenzivniji nego na drugoj, a stranice se također mogu međusobno kombinirati. Osim toga, na našim policama možete pronaći iste, jednobojne nijanse koje će vam dodatno uljepšati odjeću kombinacijom tie-dye. Znate li već u kojem ćete se sportu prvo pokušati u novoj odjeći?

Zašto šivati ​​svoju sportsku opremu?

1
izbjegavaš isprobavanju u trgovini
2
kroj možeš prilagoditi svom tijelu
3
možeš odabrati svoje omiljene boje
4
uživaš u dizajniranju i šivanju
5
u novoj odjeći osjećaš se samopouzdano
6
kvalitetno sašita odjeća te motivira
Šivanje je moja vježba.
Podizanjem hrpe materijala jačam mišiće, ubacujući konac u iglu razvijam ručne vještine i paranjem pogrešno sašitiih kreacija treniram svoj mozak.

Sašijte svoje tajice

Sada možete vlastite sportske tajice sašiti sami! Za vas smo pripremili besplatan kroj i video upute za izradu tajica, koje će ojačati vaš sportski duh i dati vam dodatni zamah.

Pogledaj

Sašijte si topić

Za savršenu sportsku opremu si sašijte sportski topić od najnovije tie-dye lycre i modernim izrezanim detaljem na stražnjoj strani. Postupak izrade pogledajte u videu i preuzmite besplatni kroj kojeg možete pronaći u blog objavi.

Pogledaj

Provjerite verzije lycre

Mat

86 % poliamid
14 % elastan

Tie-dye

86 % poliamid
14 % elastan

Svjetleća

82 % poliamid
18 % elastan

Uzorak

poliester / poliamid
elastan

Za kupovine iznad 50€ je dostava besplatna