UREDITE TERASU ILI BALKON

Proljeće je razdoblje koje volimo posvetiti čišćenju i uređenju okolice doma. Kad nas sunčeve zrake počnu pozivati ​​na otvoreno, možemo započeti i s obnavljanjem terase ili balkona, gdje ćemo provesti puno vremena u toplijem dijelu godine. Zanima li vas koji materijal je najprikladniji za vaš projekt? Osvježili smo ponudu materijala za vanjsku uporabu i pripremili nekoliko savjeta za obnovu. Uz svaku ideju pronaći ćete i sklop prikladnih materijala za lakši odabir pravog materijala.

PRESVUCITE VANJSKI NAMJEŠTAJ

Za presvlačenje vrtnog namještaja, poput jastuka za stolice i klupe, ležaljki, ukrasnih jastuka i slično, preporučujemo odabir impregniranog vodoodbojnog materijala koji je također otporan na vremenske utjecaje, plijesan i boja ne blijede. Takva se tkanina također može oprati ako je potrebno, ali impregnacijski nanos sa svakim pranjem postaje malo tanji.

OBNOVITE SVOJU TENDU

Za izradu svih vrsta sjenila, kao što su tende, suncobrani ili za zasjenjenje pergole postoji deblja izdržljiva tkanina koja je otporna na vanjske utjecaje - vodoodbojna je, otporna na vremenske utjecaje zbog UV svjetla, ne plijesni, a boje su opstojne. Bitna značajka koja razlikuje tkanine za zasjenjenje od ostalih tkanina je UV certifikat koji pruža zaštitu od štetnog UV zračenja.

Sastav:
100 % akril
Opstojnost na trljanje:
min. 22.000 trljaja
St. zaštite od UV zraka:
UPF 30-50+
Vodeni stupac:
5000 mm

Hanko

Sastav:
100 % akril
Opstojnost na trljanje:
min. 30.000 trljaja
St. zaštite od UV zraka:
UPF 40
Vodeni stupac:
5000 mm

Agadir

Sastav:
100 % polipropilen
Opstojnost na trljanje:
min. 20.000 trljaja
St. zaštite od UV zraka:
UPF 80
Vodeni stupac:
5000 mm

Lilian

PROMIJENITE STOLNJAK

Kod materijala za stolnjak je najvažnije da je vodoodbojan - kao rezultat, ne upija tekućine i jednostavno se može obrisati krpom. Dakle, stol je zaštićen od vanjskih utjecaja, a stolnjak nije potrebno prati toliko često, jer se mrlje u njega ne upijaju. Postoje jednobojne tkanine koje je jednostavno kombinirati, a šareni uzorci koji će uljepšati svaki stol.

ZAŠTITITE OD VANJSKIH UTJECAJA

Da biste zaštitili vanjski namještaj i uređaje, preporučujemo izradu prekrivača od vodoodbojne tkanine. Dostupni su u raznim gramaturama, od gramature 70 g/m2, koja je prikladna za zaštitu manjih predmeta i mora biti učvršćena uzicom ili elastikom, do gramature 422 g/m2 za izdržljivu zaštitu predmeta.

Za kupovine iznad 50€ je dostava besplatna