Aktualno na blogu

Periva zaštitna maska za lice

Nitko od nas nije zamišljao da ćemo se naći u takvoj situaciji u kakvoj smo trenutno. Važno je da radimo sve što je u našoj moći da se zaštitimo i brinemo za svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih jer je to prvobitnog značenja.

Pusna maska: oblak

Ova objava je za sve, koji ste u potrazi za inovativnim pusnim kostimom. Ova objava će oduševiti sve zbog jedinstvenog izgleda i jednostavne izrade. Mala pomoć, da bi pogodili o kojoj maski govorimo: poslije kiše uvijek dolazi sunce.

Pusna maska: baby Yoda

Disney nas je ponovno iznenadio, ovaj put s vrlo posebnim, malim i zelenim bićem, koje je oduševilo cijeli svijet, pa i nas :) Baby Yoda je vrlo simpatičan i zato smo požurili, da bi što prije sašili kostim i pripremili upute za vas, kako biste mogli ove maškare sašiti i vi nešto ovako za svoje najmlađe.

Pusna maska: lisica

Pusni kostimi, konfeti i naravno krafne obraduju svakog tko ima nekoliko mašte u sebi. To je vrijeme, kada godine nisu bitne i kada se možemo barem za jedan dan preobraziti u Spidermana,Elsu ili u jaje na oko u slučaju, da imamo nekoga, tko će igrati ulogu Gordona Ramseya.