Kako namjestimo preslikače

S novom kolekcijom u ponudu smo dodali i NOVE preslikače koje već konkretno nagovještavaju blagdansko vrijeme pred nama.

Ove godine željeli smo pripremiti nešto posebno, unikatno i kreativno i mislimo, da nam je to i uspjelo. Što misliš

 

Prilikom izrade preslikača, fokusirali smo se na blagdanske boje i motive jer smo sigurni, da će uljepšati nadolazeće blagdane. Upotrijebiti ih možeš za dekoraciju ukrasnih jastuka, stolnjaka, pulovera, pidžama i ostale odjeće kao i modnih dodataka, s kojima želiš izraziti prosinačko veselje.

 

Njihova je upotreba jako jednostavna i dopušta ti mnogo kreativnosti. Zbog toga su preslikači odlični i za kreativne sate s djecom, koja imaju bujnu maštu.

 

 

Sve što trebaš napraviti je, da na stražnju stranu preslikača skiciraš neki odabrani oblik. Za jednostavnije stvaranje, pripremili smo šablonu medvjedića koju možeš pronaći OVDJE.

 

Nakon što izrežeš bilo koji motiv, namjesti ga na odabrani materijal. Pazi, da položiš stranu preslikača s uzorkom licem uz lice s odabranim materijalom. Pomoću glačala izglačaj preslikač na stražnjoj strani, da se uzorak preslika na materijal. Preporučena temperatura glačala je 175 °C sa srednjim pritiskom oko 8-9 sekundi. Za dužu opstojnost preporučamo glačanje gotovog proizvoda na stražnjoj strani.

 

 

Jednostavno, zar ne? 

Artikli koje preporučujemo za vaš projekt:
Za kupovine iznad 50€ je dostava besplatna