Dobrodošli u našem online kreativnom kutku!

Sve dok osjećaš ljubav prema kvalitetnim materijalima i strast prema šivanju i rukotvorinama, nije bitno hoćeš li samo u slobodno vrijeme sjesti za šivaći stroj ili je to tvoja profesija. Uvijek volimo poticati svaki napredak, pomoći u razvoju novih ideja i savjetovati pri odabiru pravog materijala i dodataka.

Naša priča


Naša priča počela se pisati 1992. godine, kada su Matjaž i Benjamina zajedno pokrenuli obiteljski posao koji se razvio u nešto prekrasno. U početku se posao fokusirao isključivo na prodaju konca, ali je ubrzo prerastao u veleprodaju metarskog materijala. Ljubav prema poslu vodila ih je još dalje i sa željom za širenjem i napretkom polako su se razvijali.


Početkom 2000. godine otvorili su preko 20 poslovnica pod brendom Metra, a 2008. ih sve spojili pod danas u svijetu šivanja dobro poznato ime Svet metraže!
 
U dugim godinama rada puno se toga promijenilo, između ostalog, ponuda materijala i pozamentarije se jako povećala i sada broji više od 10.000 artikala na što smo mi u Svijetu metraže jako ponosni.

Otvorili smo i niz poslovnica Svet metraže koje se nalaze diljem Slovenije. Osim toga, prisutni smo i na hrvatskom i njemačkom tržištu gdje kvalitetnom ponudom iz dana u dan stječemo povjerenje brojnih kupaca.

Benjamini i Matjažu se je 2014. godine pridružio i sin Jaša, koji je vrlo brzo preuzeo važnu ulogu u vodstvu i svježim idejama pridonio razvoju i načinu poslovanja. Do danas su se pridružili još neki članovi obitelji, a prihvatili su i brojne obrazovane, zanimljive i povjerljive zaposlenike, što čini svako kupovno iskustvo malo boljim.

Želja nam je omogućiti što bolju dostupnost svima, zbog čega smo otvorili osam poslovnica u većim slovenskim gradovima. Ipak, vjerujemo da ćemo velikim radom otvoriti još puno poslovnica u zemlji i inozemstvu. Za sad smo dostupni na donjim lokacijama.


POSLOVNICE I KONTAKTI
Misija i ciljevi za budućnost

Iz godine u godinu nastojimo unaprijediti naše poslovanje, bez obzira na sve, ali briga o vama, potrošaču, ostala je jedan od naših prioriteta.

U mnogo godina poslovanja nadogradili smo svoje znanje, razvili nove ideje i načine kako bismo vam ponudili najbolje moguće artikle koji će vas svakodnevno veseliti. Naša misija je ponuditi materijal najviše kvalitete, koji je pažljivo ručno odabran od uglavnom europskih dobavljača, s kojima smo vrlo bliski u poslovnom svijetu.
Također te želimo i dalje podržavati, ohrabrivati i inspirirati da sjedneš za šivaći stroj bez obzira na prethodno znanje i vještine. Kako bismo ti olakšali ovaj korak, nastavit ćemo s predstavljanjem novih ideja, edukativnih sadržaja i raznih savjeta na našem blogu i društvenim mrežama. Također smo uvijek dostupni za online konzultacije, gdje rado savjetujemo o pravilnoj upotrebi materijala, kombiniranju materijala i još mnogo toga.
Za kupovine iznad 50€ je dostava besplatna