Ljetni modni trendovi

Okreni se u ljeto u unikatnoj odjeći, neka bude udobna, prozračna, lagana i udobna za nošenje. Da bi tvoj skok u ljetne mjesece bio što opušteniji i ugodniji, odabrali smo neke modne trendove koji će ti to sigurno omogućiti, a istovremeno će privući mnogo pažnje.

LANENI KOMBINEZON

Lan sam je po sebi krasan materijal i idealan je za ljetne mjesece jer je ugodan i prozračan. Napravi si unikatan i udoban kombinezon kojem možeš dodati sportski ili elegantan dodir.

 

 

KOSTIM MALO DRUGAČIJE

Kostimske materijale možemo koristiti i za elegantne ljetne kreacije. Kratke hlače u kombinaciji s unikatnim sakoem su sigurno ovogodišnji “must have”.

 

 

SVJEŽINA BIJELE BOJE

Bijela boja je uvijek više nego dobrodošla u toplim mjesecima. Rišelje, tetra tkanina, lagana viskozapamuk i još mnogo toga - raspon materijala je širok, a izbor je vaš.

 

 

JEANS

Jeans je na ovaj ili onaj način uvijek pravi izbor.

 

 

TROPSKI UZORCI

Tropski uzorci i boje ovogodišnje su nadahnuće mnogim dizajnerima. Dopustite da vas odvedu na daleka mjesta gdje ćete pijuckati osvježavajući koktel u hladu ispod raskošne palme.

 

 

KOŠULJE TAKO I DRUGAČIJE

Ovogodišnja ljetna sezona sigurno će biti u znaku košulja i haljina od košulja. Možeš se igrati s materijalom, uzorkom ili krojem. Točku na i dodate s zanimljivim gumbima ili naborima.

 

 

Za kupovine iznad 50€ je dostava besplatna