Materijali za vjenčanicu po mjeri

Godinama nakon vjenčanja prisjećamo se, prisjećamo sretnih trenutaka i, naravno, divimo se vjenčanici. Imajući to na umu, napunili smo police kvalitetnim materijalima koji su idealni za šivanje haljine po mjeri. Provjeri koje artikle možeš koristiti za haljinu u kojoj ćeš prošetati do oltara.

SATEN

Saten je ugodna tkanina s prepoznatljivim sjajem i lijepim padom. U ponudi imamo različite vrste satena kojima se postižu različiti izgledi haljine. Poznamo cady koji je težak, lijepo pada i ne gužva se. Osim toga, u ponudi imamo i klasični poliester saten, saten od svile, silky satenmikropoliester koji nema tako izražen sjaj i "armani" saten. Potonji je teži od ostalih, ali je elastičan i stoga vrlo udoban. Uglavnom se koristi za pripijene haljine jer im daje sofisticiran izgled.
 
 

TIL

Ono što je najvažnije znati o tilu je da razlikujemo tvrđimekši til i da se često koristi kada želimo postići veći volumen. Materijala nije potrebno rubiti i je stoga posebno jednostavan za korištenje. U ponudi imamo jednobojni til, ali nudimo i til sa šljokicama, perlama, uzorcima itd. Korištenjem ovog materijala svakoj vjenčanici osiguravamo elegantan, nježan i bajkovit izgled.
 
 

ČIPKA

Čipka je najčešće prvi izbor pri šivanju vjenčanice i to s dobrim razlogom. Materijal naglašava ženstvenost, eleganciju i svečanost događaja. U ponudi imamo elastičnuneelastičnu čipku, a obje se između ostalog mogu pohvaliti raznim šljokicama, biserima i kristalima. Izuzetno su popularne čipke s 3D izgledom koje haljini daju točku na i.

Za sve mladenke koje se vole razmaziti, predlažemo da pogledate i jedinstvenu luksuznu čipku, gdje ručni rad dolazi do izražaja i svaku kreaciju diže na razinu visoke mode.
 
 
 

ŠIFON

Na našim policama te također čeka šifon, elegantna, mekana i tanka tkanina glatke površine. Ono što materijalu daje zanimljiv izgled je činjenica da je šifon blago proziran, što ga čini savršenim za svečane prilike. Pritom ne smiješ zaboraviti na odgovarajuću podstavu. U ponudi imamo šifon od poliestra ili svile, oba su zbog svoje nježnosti idealna za nabore s kojima možeš postići zanimljive detalje.
 
 

RIŠELJE

Ne smijemo zaboraviti ni na rišelje koji je popularan izbor za nešto opušteniji izgled vjenčanice. Materijal je u našoj ponudi izrađen od 100% pamuka koji je ugodan za nošenje i pomaže koži da lakše diše. Stoga je idealan izbor za ljetna vjenčanja, gdje nam društvo pravi jako sunce.
 
 
 
Svaka je mladenka jedinstvena i zato vjerujemo da je šivanje vjenčanice po mjeri savršeno za kreaciju koja će ti zauvijek ostati u lijepom sjećanju.
Za kupovine iznad 50€ je dostava besplatna