Prikladan materijal za jakne i kapute

Vrijeme je idealno za jakne i kapute koji će nas grijati u hladnim danima. Zato smo ovoga puta pripremili popis najpopularnijih stilova i za svaki od njih napisali najprikladniji materijal iz naše ponude koji možeš koristiti pri šivanju odabrane kreacije.

PRIJELAZNA JAKNA

Prijelazne jakne idealan su izbor za hirovito vrijeme. Ovdje poznajemo dosta različitih stilova, koji se vrlo lako mogu uključiti u svakodnevnu modu. Za malo drugačiji izgled za takvu jaknu možeš koristiti tanji prošiven materijal, žakard ili čak vodoodbojnu tkaninu. Dostupne su i tri različite debljine keper tkanine: keper 195 g/m2keper 245 g/m2keper 260 g/m2.

 

 

JEANS JAKNA

Bezvremenski stil koji svi volimo. Za takvu kreaciju, naravno, koristiš jeans tkaninu, ali ako želiš sašiti još topliju varijantu, jaknu možeš podstaviti kratkodlakim umjetnim krznom ili prošivenom tkaninom.

 

 

 

TRENČ KAPUT

Trenč kaput danas možeš sašiti od različitih materijala, samo pazi da stil ostane isti. Svoju verziju trenč kaputa možeš sašiti i od materijala na našim policama. Možeš koristiti keper od 245 g/m2keper od 260 g/m2 ili vodoodbojnu tkaninu.

 

 

 

 

JAKNA OD BARŠUNA

Jakna koja svojim specifičnim izgledom nedvojbeno podsjeća na modu prošlih desetljeća ponovno je zaživjela na modnoj sceni. Naravno, baršun joj najviše odgovara.

 

 

 

KOŽNA JAKNA

Kožna jakna može biti odlična za prijelazna razdoblja, ali za mnoge je pravi izbor za cijelu godinu. Bez sumnje možemo reći da dodaje malo oštrine našem izgledu. Svoju možeš izraditi od umjetne kože. Dostupne su razne boje.
 
 
 

JAKNA OD VELURA

Kad pomislimo na velur, uvijek pomislimo na toplinu i udobnost. Obično se takva jakna nosi u slobodno vrijeme, ali uz prave dodatke možeš je nositi svaki dan. Za takvu kreaciju dostupan je velur.

 

 

 

KLASIČAN KAPUT

Ne treba izostaviti ni klasičan kaput koji zrači elegancijom. Dobro izrađen kaput od kvalitetne tkanine može te grijati mnoge zime. Stoga provjeri vunu za kapute iz naše ponude i napravi svoji.

 

 

 

PROŠIVENA JAKNA

Kada hladnoća pokaže zube, najpopularniji izbor za zimsku jaknu je prošivena jakna. Svoju možeš izraditi od deblje prošivene tkanine jer će punjenje izdržati i jaku hladnoću.

 

 

 

SAKO ILI ELEGANTNA JAKNA

Elegantna jakna ili sako često su prvi izbor kada svoju odjeću želimo podići na višu razinu. Imajući to na umu, i ti možeš sašiti jedno ili drugo. Za oboje možeš koristiti kostimsku tkaninu ili kostimsku vunu. Za ženske elegantne jakne također pogledaj Chanel.

 

 

 

SPORTSKA JAKNA

Imajući na umu sve sportaše i sportašice, tražili smo pravi materijal za sportsku jaknu koja će te pratiti na svim tvojim avanturama. Za izradu koristi izdržljivi softshell koji je dostupan u različitim bojama.

 

Za kupovine iznad 50€ je dostava besplatna