LJETNA RASPRODAJA je ovdje! Iskoristi popuste do - 50%

Prikladan materijal za različite suknje

Topliji i duži dani pobrinut će se da se zavrtimo u šarenim suknjama! Znaš li koji materijal je najbolji za odabrani kroj? Danas ti otkrivamo najprikladniji materijal iz naše ponude!

Kao što možeš vidjeti, mnogi materijali su prikladni za različite krojeve. Provjeri koji su se našli na popisu!


1. SUKNJA A-KROJA


Ovakva suknja je definitivno jedan od najpopularnijih izbora! Obično seže do koljena ali možeš je izraditi od različitih materijala. Za elegantniji izgled koristi satensvilu ili kostimski godišnji materijal. Za svakodnevnu upotrebu možeš koristiti jeanstetra ili viskoznu tkaninu.

 


2. MINI SUKNJA


Mini suknja je odličan izbor za toplije dane a u kombinaciji s tajicama je možeš nositi i u hladnijim danima. Izbor prikladnog materijala je ogroman i raznolik tako da možeš koristiti jeans, jersey, kostimsku godišnju tkaninu, viskozu, baršun itd.

 


3. USKA SUKNJA


Odabir materijala je kod ovakvog kroja vrlo važan. Suknja mora biti udobna i dovoljno rastezljiva da bi bila dovoljno udobna. Predlažemo da upotrijebiš punto ili pamučno pletivo.

 


4. VIŠESTRUKA SUKNJA


Višeslojna suknja je savršena za živahan i razigran izgled. Mnogi slojevi materijala stvaraju punoću suknje i omogućuju joj gracioznije spuštanje tijekom okretanja. Kod šivanja možeš koristiti popelin, viskozutetra tkaninu ili til.

 


5. NABRANA SUKNJA


Jednostavan kroj kojim se postiže elegantan izgled. Karakterizira je skupljanje materijala u struku, a punoću suknje određuje količina skupljenog materijala. Možeš koristiti saten koji ima prekrasan pad, šifonkostimsku godišnju tkaninu ili svilu koja svaku kreaciju podiže na višu razinu.

 


6. ASIMETRIČNA SUKNJA


Dizajn ove suknje temelji se na asimetričnim linijama nastalim rezanjem materijala. Asimetrična suknja obično je krojena dijagonalno uz tijelo tako da je jedna strana niža od druge. Najprikladniji materijali su lan, viskozna tkanina, kostimska tkaninasaten ili šifon.

 


7. PLISIRANA SUKNJA


Plisirani materijal je idealan izbor za karakterističan izgled plisirane suknje. Naravno, postoji i mogućnost odabira poliesterskog satena ili šifona koji damo plisirati kako bi se dobio karakterističan izgled plisea.

 

 

8. OKRUGLA SUKNJA


Okrugla suknja izrezana je na poseban način - u krug. Može se izraditi u različitim dužinama, od dugih i lpadajućih do kratkih i drskih. Za izradu su najprikladniji padajući materijali kao što su viskozna tkaninasaten ili jersey. Također može biti izrađena od kompaktnijeg materijala kao što je umjetna koža ili scuba pletivo.

 

Za kupovine iznad 50€ je dostava besplatna