Kako opremiti sobu za novorođenče?

Kada uređujete sobu za novorođenče, važno je stvoriti prostor u kojem ćete se vi i vaše dijete osjećati ugodno i udobno. Zanima vas kako?

1. POSTELJINA

 

Kako bi san bio još ugodniji i kako bi noć bila mirna, predlažemo da pogledate naš popelin koji je izrađen od 100% pamuka, što je presudno jer materijal diše i ugodan je na dodir. Također možete provjeriti brojne boje i uzorke pamučne tetra tkanine, koja je također savršena za posteljinu.

 

 

2. POKRIVAČ

 

Tjelesna temperatura novorođenčadi često varira i zato moramo paziti da im u hladnim danima ne bude hladno. Slatko i lijepo rješenje za ovo je pokrivač od vaflavelura u kombinaciji s popelinom. Ako vas zanimaju različiti načini kako porubiti vafel tkaninu, pogledajte našu blog objavu.

 

 

3. TJEŠILICA

 

Tješilica je vrlo popularna među svim mališanima, jer nudi dodatni osjećaj sigurnosti, igra ulogu najboljeg prijatelja i jednog dana bit će prekrasno sjećanje na djetinjstvo. Da biste tješilicu napravili po vašoj želji, možete je sami sašiti, a izbor motiva je beskrajan! Najčešće su izrađene od tetra tkanine ili pamučnog popelina, ali naravno možete je personalizirati i imenom svog mališana.

 

 

4. ZAVJESA ZA ZAMRAČIVANJE

 

Opće je poznato da je san najbolji kada smo okruženi čistom tamom. Zavjese za zamračivanje savršene su za to jer stvaraju potpunu tamu, a na raspolaganju je podosta dječjih motiva koji će uljepšati svaku sobu.

 

 

5. PODLOGA ZA IGRANJE

 

Izvrstan način, pružanja najmlađima ugodan i čist prostor čak i na podu, gdje kretanje nije toliko ograničeno, je podloga za igranje. Na ovaj način neće biti straha da će se beba otkotrljati, a šareni popelinlakši dekorativni materijali unijet će dodatnu živost u sobu. Upute za simpatičnu podlogu također možete pronaći na našem blogu.

 

 

6. ZAŠTITNI JASTUK ZA KREVET

 

Opreza nikad previše, pogotovo kada je riječ o najmlađima. Zaštitni jastuci za krevet su stoga obavezna oprema u sobi svakog novorođenčeta. Kod izrade možete pustiti mašti na volju i sašijete zaštitni jastuk u obliku pletenice, jastučića, slatkih životinja i tako dalje. Također možete biti kreativni pri odabiru materijala i birati između pamučnog popelinavafla ili pamučnog jerseya.

 

 

7. GNIJEZDO

 

Gnijezdo koje do prije nekoliko godina nije bilo toliko popularno, jedan je od boljih načina da će vašem mališanu uvijek biti ugodno i udobno čak i izvan krevetića. Za izradu preporučujemo pamučni popelin, a boju i uzorke uskladite s bojama u sobi. Da biste svako gnijezdo učinili posebnim, svoje možete nadopuniti raznim detaljima, dekorativnim tracima, naborima, mašnama itd.

 

 

8. PODLOGA ZA PREVIJANJE

 

Još jedan proizvod u sobi koji će biti od velike koristi je podloga za previjanje, koja nije nužno jednobojna i dosadna. Šareno PUL pletivo lijepo će se uklopiti u postojeću shemu boja svake sobe, ali budući da je materijal vodootporan, ne treba brinuti o velikoj nesreći tijekom previjanja. Sve su popularniji perivi pokrivači za podloge za previjanje, koje možete izraditi od prirodnih materijala, kako bi previjanje bilo što ugodnije i udobnije.

 

 

9. BALDAHIN

 

Baldahin nedvojbeno dodaje čaroliju koja ne bi trebala nedostajati u djetinjstvu. Osim što ćemo zbog njega sobu učiniti toliko ljepšom i posebnijom, bebama možemo ponuditi dodatnu zaštitu mekanim tilom kako muhe ili komarci neće pokvariti san.

 

 

10. MOBILI

 

Mobili je jedan od naših omiljenih dodataka, jer postoji tisuću i jedan motiv, a svaki je poseban. Možete se odlučiti za izradu šumskih životinja, morskih riba, zvijezda i planeta, slatkih dinosaura itd. Izbor materijala je također vrlo bogat jer možete koristiti sve od filca, popelina, umjetne kože, lakših dekorativnih materijala, tetra tkanine...

 

 

11. KUKIČANA (HEKLANA) ZVEČKA

 

Između ostalog, želimo kod bebe potaknuti njihov razvoj, zbog čega su heklane zvečke pravi izbor. Mekane su kako bi se izbjegle ozljede, lako se drže u malim rukama i općenito su atraktivne. Naravno, boju pređe odabirete sami, ali po želji možete dodati i zvončiće, što će igračku učiniti još zanimljivijom.

 

 

12. TETRA PELENE

 

Na pitanje "koji proizvod najčešće koristite?" vjerujemo da bi većina mama odgovarala tetra pelene. Praktične su za pranje, njima se može obrisati lice, može se staviti ispod djetetove glave itd. Možete sašiti ​​nekoliko različitih veličina, jer su dovoljno nježne za osjetljivu kožu i omekšavaju se pri svakom pranju. A ako već svugdje moraju ležati, možete odabrati one boje i motive tetra tkanine koji su vam najbliži srcu.

 

 

13. VREĆA ZA SPAVANJE

 

Da se noću ne brinete jesu li mali mališani pokriveni ili ne, pokrivač možete zamijeniti ugodnom vrećom za spavanje od velura ili tetra tkanine, a za unutrašnjost možete koristiti pamučni jersey. Vreća za spavanje je dovoljno prozračna i omogućava neograničeno kretanje, a pritom se dovoljno zagrijava i tako omogućuje slatke snove.

 

 

Sretno na rad i pobrinute se, da će i vašim mališanima prva soba uvijek ostati u ugodnom sjećanju.

 

 

Za kupovine iznad 50€ je dostava besplatna