Ljetni modni trendovi 2023

Iz svih većih metropola predviđa se da će ovo ljeto u središtu biti odjeća koja spaja modu i umjetnost. Ovaj put poželjno je svoju kreativnost iskazati odjećom i tako se pobrinuti da naše kreacije ožive s toplim vremenom.

ASIMETRIČNI RUBOVI

Na modnu scenu vratili su se asimetrični rubovi s kojima smo se već susretali prethodnih godina. Zbog načina šivanja suknji s takvim rubovima uvijek će izgledati kao da naša haljina ili suknja pleše s nama. Zavodljivu notu odjeći dodaje prorez koji u hodu otkriva golo bedro.

 

 

UDOBNI KOSTIMI

Udobni kostimi, gdje su hlače ili suknja i sako u istoj nijansi odišu profesionalnošću i modnim entuzijazmom. Ono što je najbolje pri tome je što je takva kombinacija prikladna i za poslovni život i za slobodno vrijeme. Osim izvrsnog izgleda, najviše će te oduševiti udobnost kompleta.

 

 

3D EFEKAT

Idealan trend za izražavanje mašte, razigranosti i općeg veselja. 3D efekt na odjeći naglašava različitost i nedvojbeno privlači pažnju. Možeš ga koristiti u svakodnevnoj modi, a možeš ga koristiti za kreiranje odjeće za svečane prilike koje će ti zauvijek ostati u sjećanju.

 

 

VELIKE TORBE

Kako su prijašnjih godina bile prikladne minijaturne torbice u kojima je jedva bilo mjesta za ruž, ovo proljeće i ljeto prošetat ćemo s velikim torbicama u kojima će biti više nego dovoljno mjesta za sve naše potrepštine. Svoju možeš izraditi od najrazličitijih materijala.

 

 

GRUNGE

Grunge stil izbija na površinu svakih nekoliko godina i svaki put nas impresionira. Takav trend karakteriziraju naizgled uništene i poderane tkanine, koje su uvijek promišljeno sašivene i kombinirane. Izbor tkanina je beskonačan, sve od flanela, materijala za kostime, jeansa i drugih lakših tkanina.

 

 

NOTA ZA SPAVANJE

Ove sezone imamo sve, od korzeta, koji će ove godine biti nešto drugačiji, pa čak i pretjerani, do raskošnih spavaćica obrubljenih čipkom i potpuno prozirnih večernjih haljina. Svjetski modni dizajneri odlučili su svojoj odjeći dodati notu za spavanje te su inspiraciju potražili u spavaćicama.

 

 

BOGINJA

Prekrasne padajuće tkanine bit će pravi hit ovog proljeća i ljeta. Ako si malo drsak_ka, prozirnom tkaninom možeš dočarati izgled boginje koji će u isto vrijeme biti zavodljiv, a opet dovoljno konzervativan. Bilo koju kombinaciju možeš kombinirati sa simpatičnim remenom koji će lijepo istaknuti obline.

 

 

XXL DŽEPOVI

Ovo proljeće i ljeto obilježit će veliki džepovi, koji su također prikladni. Ono što je najbolje u svemu je što ih možete prilagoditi svojim željama, sašiti od različitih tkanina ili samo za njih odabrati sasvim drugu nijansu boje. Ovaj trend prikladan je i za hlače i za suknje.

 

 

MODNE BOJE OVE SEZONE

Toplo vrijeme pobrinut će se da i naša odjeća zaživi u svježim, nježnijim i ugodnijim bojama. S tim ciljem, modni znalci za ovu su godinu pripremili paletu boja koju ćemo također prenijeti na naše police, a samim time i na naše kreacije. Stoga će u prvom planu biti nježnije nijanse, zbog kojih će šivanje biti pravo zadovoljstvo.

 

Za kupovine iznad 50€ je dostava besplatna