DODATNIH 15% popusta na SVE! Kod: SVE15

Prikladan materijal za različite vrste hlača

Često se dogodi da želimo nešto sašiti, ali ne znamo koji bi materijal bio prikladan za odabrani projekt. Ako se i ti suočavaš s istim problemom, čitaj dalje.

Kako bismo ti olakšali šivanje, u narednim tjednima predstavit ćemo ti koji su materijali iz naše ponude prikladni za pojedine vrste kreacija. Ovaj put ćemo početi s prikladnim materijalima za različite vrste hlača.

 

USKE HLAČE

Uske hlače su one koje možeš kombinirati na najrazličitije načine. Zbog široke ponude materijala su prikladne kako za svakodnevnu modu tako i za posebne prigode. Svoje možeš sašiti od pamučnog satena s elastanomelastičnog jeansa ili bengalina.

 

 

POSLOVNE HLAČE

Prilikom odabire materijala za poslovne hlače nailazimo na dosta prikladnih materijala koji odražavaju profesionalni izgled primjeran uredskim prostorima. Za izradu možeš koristiti kostimsku tkaninu, kostimsku vunuarmani saten ili nešto deblji saten.

 

 

HLAČE ŠIROKIH NOGAVICA

Kroj koji je u posljednje vrijeme vrlo popularan idealan je odabir za sve ljubiteljie mode! Ovakve hlače idealan su izbor i za svečane prilike jer pravom kombinacijom topa i dodataka kreaciju možeš podići na višu razinu. Za izradu koristi kostimske tkanine, kostimsku vunu, viskozu, lan ili deblji saten.

 

 

HLAČE NA ZVONO

Klasični trend koji smo vidjeli već nekoliko puta, vratio se. Kroj u kojem se hlače protežu od koljena prema dolje bio je iznimno popularan prije nekoliko desetljeća, no sada svoje možeš sašiti od kostimskih tkaninabengalina ili elastičnog jeansa.

 

 

HLAČE CULLOTE

Zbog svog oblika izvrstan su izbor za sve koji vole eksperimentirati u odijevanju. Najbolja stvar je što za takve hlače možeš koristiti široku paletu tkanina: viskozni jersey sa uzorkom ili bez uzorkapamučni jersey sa uzorkom ili bez uzorka, lan, kostimsku tkaninu, kostimsku vunu, košulju jeans, viskoznu tkaninusaten poliester, itd.

 

 

CARGO HLAČE

Popularnost ovog kroja raste iz godine u godinu, a i mi smo impresionirani njima. Ako se i tebi sviđaju, za izradu možeš koristiti keper ili čak tamtex.

 

 

LAGANE HLAČE

U toplim mjesecima, kada nas prži sunce, potrebni su nam lagani materijali u kojima ćemo se osjećati udobnije. Predlažemo da za lagane hlače koristiš viskoznu tkaninuviskozni jersey sa uzorkom ili bez uzorka, lan, košulju jeans, svilu ili saten poliester.

 

 

RADNE HLAČE

Kod radnih hlača na prvom su mjestu izdržljivost, udobnost i kvaliteta materijala. Za dobar rezultat možeš koristiti keper debljine 195 g/m2245 g/m2260 g/m2.

 

TRENIRKA

Za dane kada je udobnost na prvom mjestu sašij udobnu trenirku. Možeš napraviti svoju vlastitu od običnog ili čupavog triko materijala, koji je izvrstan za hladne dane. Također možeš koristiti punto stretchdruga deblja pletiva.

 

 

KRATKE HLAČE

Za kratke hlače i za kratke hlače i suknju u jednom možeš koristiti sve gore navedene materijale. Podsjećamo da konačni izgled proizvoda ovisi o specifičnom kroju i karakteristikama odabranog materijala.

 

Za kupovine iznad 50€ je dostava besplatna