Stvorite dodatke za ugodan boravak

U svoj domaći prostor možeš uključiti nekoliko jedinstvenih proizvoda koji će tvojem domu dati poseban šarm. Osim toga možeš odabrati kvalitetne prirodne materijale za svoje projekte, koji će doprinijeti tome, da će biti boravak za tebe i tvoju obitelj još ugodniji i udobniji.

KUHINJA

Kuhinja je središnji prostor svakog doma jer ljubav ide kroz želudac, i to s pravom.

 

Zasigurno nećete požaliti ako ćete stare kuhinjske ručnike zamijeniti novim doma izrađenim ručnicima od pamučnog vafla ili tetra tkanine. Obje su tkanine izuzetno upijajuće i izvrsno se snalaze u ovoj ulozi.

 

 

 

Lan je također nepogrešiva tkanina u vašoj kuhinji. Od ove prekrasne prirodne tkanine izradite vrećice za spremanje  hrskavog kruha te košare za posluživanje dobrota iz vaše pećnice.

 

 

 

Dok ćete se vrtjeti po kuhinji i isprobati najnovije recepte, u međuvremenu će mirisati i cvrčati iz posuda, će vam dobro doći kuhinjska pregača, koju možete napraviti po svojoj mjeri, želji i okusu. Na raspolaganju imamo puno lakših dekorativnih materijala među kojima ćete sigurno pronaći uzorke, koji će privući vašu pažnju.

 

 

 

Prema vašim izvrsnim kuharskim sposobnostima stol će uvijek biti obložen i pun dobrota. Točku na i boste dodali s izgledom stola za ručavanje i podmetačima. Napravite stolnjake, nadstolnjake, podmetače i salvete, koji će biti na raspolaganju za svakodnevne prilike. Naravno, tijekom godine slavimo i mnoge događaje, veselimo se blagdanima i rođendanima, koji će na stol donijeti još koji dekorativni dodatak. U tu svrhu su na raspolaganju jednobojne dekorativne tkaninedekorativne tkanine s uzorkom te damast, među kojima ćete sigurno naći pravog za svoj stil i okus.

 


KUPAONICA

U kupaonici trebaju prevladati prirodni i upijajući materijali. Da će sve biti u stilu možete sami napraviti set ručnika u boji i dimenziji koja vam najviše odgovara. 

 

 

 

Nakon ugodne kupke umotajte se u ogrtač, koji se može koristiti i kao jutarnji ogrtač. 

Za ova dva projekta vam savjetujemo pamučni frotir ili vafel, jer su izrazito upijajući i koži ugodni.

 


DNEVNI BORAVAK

S nekoliko dodataka i trikova dnevni boravak možete pretvoriti u ugodan prostor u kojem ćete još bolje provoditi svoje slobodne vrijeme u društvu svoji najmilijih

 

Vjerojatno se svi slažemo da nikad nema previše dekorativnih jastuka, a napravljeni su tik-tak, tako da možete brzo osvježiti dnevni boravak s novim uzorcima, bojama i teksturama. Prilikom izrade jastuka možete se držati klasičnog kvadratnog oblika ili pustite mašti prosti put i poigrate se s oblicami i dimenzijama.

Za izradu imate na raspolaganju brojne materijale: lakše dekorativne tkanine, dekorativne tkanine, baršune, žakardeumjetnu kožu i slično.

 

 

 

Na udobnoj sofi ne smije nedostajati ugodan pokrivač od vafla u koji ćete se zamotati na hladnije večeri.

Možete ga ukrasiti coflekimapompovima ili resicama.

 

 

 

Za vaše omiljene knjige i časopise napravite košaru od tkanine u koju jih možete pospremiti kad završe satovi čitanja.

 

 

 

SPAVAĆA SOBA

Nema ništa ljepše od toga da na kraju dana padnete u oblak udobne posteljine od prirodnih materijala koji se pobrine za ugodan san. Posteljinu možete napraviti od pamučnog popelinaflanela ili lanene tkanine. Savjetujemo vam da napravite dodatnu navlaku za jastuk jer ju ćete češće mijenjati. 

Tijekom dana je sjajno ako krevet pokrijete pokrivačem jer to sprečava nakupljanje prašine na vašoj posteljini, u isto vrijeme će duže vrijeme ostati svježa i čista. Krevetni pokrivač napravite od dva sloja dekorativne tkanine ili damasta koji možete prošiti po želji.

 

 

Da će biti vaše spavanje kvalitetno preporučljivo je potpuno zamračiti sobu što vam omogućuju zavjese za zamračivanje izrađene od višeslojne tkanine s obostranom obradom. Ako želite u prostor unijeti dodatne dekorativne elemente, međutim, to su sigurno dekorativne zavjese. Za izradu možete upotrijebiti baršun, lakše i teže dekorativne tkanine.

 

 

 

Želimo vam ugodno stvaranje i boravak u vašem domu.

Za kupovine iznad 50€ je dostava besplatna