DODATNIH 15% popusta na SVE! Kod: SVE15

Boje za tekstil za slobodno vrijeme

Oboji svoje ljeto bojama za tekstil! Svojoj odjeći i dodacima možeš dodati personalizirani dodir.

Rad s bojama brenda Tulip jednostavan je i zabavan te s te strane idealan za stvaranje s najmlađima uz nadzor roditelja ili skrbnika. Raznolika ponuda i različite tehnike rada osiguravaju kreativne rezultate.

 

Flomasteri za tekstil

Tulip flomasteri za tekstil dostupni su s jednim vrhom, koji je pogodan za pisanje i razne detalje, ili s dvostrukim vrhom, gdje je druga strana deblja i u obliku kista. Stvrdnjavanje boje glačalom nije potrebno, a gotov proizvod se može prati u perilici rublja. Idealan izbor za sve najmlađe jer je s flomasterima najmanje nereda.

 

Tie-dye boje

Boja za tekstil tie-dye savršena je za sve vrste tehnika tie-dye bojanja, a za najbolje rezultate preporučuje se upotreba prirodnih vlakana. S većim pakiranjima boja možeš uljepšati i dječji rođendan i druge posebne prigode gdje će sudionici sa sobom ponijeti proizvod u boji za uspomenu.

Ovdje možeš provjeriti različite načine bojanja tie-dye tehnikom.
 


Boje za bojanje tekstila

Možeš birati između običnih boja i onih nešto posebnijih poput puffy, 3D, sa šljokicama, s metalnim efektom itd. To su višenamjenske boje koje omogućuju postojanost bojnog nanosa bez pucanja ili lomljenja. Boju možeš nanositi kistom, spužvom, šablonom itd. Međusobnim miješanjem boja možeš stvoriti nove nijanse, a dodavanjem vode postižeš efekt akvarela.

 
 
Artikli koje preporučujemo za vaš projekt:
Za kupovine iznad 50€ je dostava besplatna