Modni kardigan od Puffy pređe

Također ne možeš biti na miru i trebaš novi kreativni projekt, jer si inače pomalo izgubljen_a? Pa da hladni dani ne budu tako pusti, pripremili smo upute za izradu kardigana koji će ti zaposliti prste i zagrijati srce.

Sa Puffy pređom možeš izraditi dosta različitih uzoraka, od kojih su neki jednostavniji, dok drugi zahtijevaju malo više truda. Uz prave upute i dobrom mjerom ustrajnosti i ovo će biti mali zalogaj, samo moraš dobro poznavati legendu o petljama.

 

Kardigan je izrađen od Puffy pređe i ugrubo rečeno, sastoji se od tri dijela, osnove, rukava i džepova. Svaki dio možemo sastaviti zasebno, a zatim ih spojimo i stvorimo cjelinu. 

 

 

TREBAMO

Za kardigan veličine M/L nam je potrebno 7 klobki pređe Puffy Fine. Jaknu ćemo isplesti u cik-cak uzorku, a detaljnije upute za nju možete pronaći ovdje.

RUKAVI

 

Ako želiš, možeš izraditi i kardigan bez rukava, ali mislimo da to za zimu nije najpraktičnije, slažeš li se? Pogledaj video ispod da vidiš kako možeš napraviti rukave, a na isti način je sastavljena i sama osnova kardigana.

 

  

DŽEPOVI

 

Kako bi kardigan bio još praktičniji dodali smo i dva džepa, svaki s jedne strane. Trik je napraviti svaki džep posebno i kada su gotovi pričvrstiš ih za jaknu! Pogledaj video za detaljnije upute.

 

 

 

PREĐA PUFFY

 

Postajemo sve ponosniji na našu sve veću kolekciju raznih pređa. Od svih, Puffy pređa je jedina koja ne zahtijeva igle za pletenje i idealna je za ručnu izradu, posebno za početnike. Danas ti predstavljamo tri različite Puffy koje su nas potpuno oduševile!

 Kao i drugdje, kod Puffy pređe moramo se zaustaviti na klasici odn. u osnovi. Pređa Puffy fine je jednobojna  ali širok raspon nijansi nudi obilje mogućnosti za stvaranje. Što ćeš prvo stvoriti? Možda kardigan, dječju igračku ili nešto sasvim drugo?

 

Puffy FineSamo tko ne voli boje? :D Puffy Fine Colour jedinstvena je za sve šarene avanture u kojima se želiš obraniti od jednobojnih proizvoda. Sve što trebaš su brzi prsti i već možeš kreirati šarene igračke, deke, prekrivače itd.

 

Puffy Fine ColorPređa Puffy Fur je vrlo posebna upravo zbog svog izgleda i mekoće kojoj ne možemo odoljeti. Kao i ostale, pogodna je za kreativne projekte, kao što su pletenje raznih deka, prekrivača, jastuka, igračaka itd.

 

Puffy Fur

  

Naše police već klecaju pod teretom svih ostalih pređa, zato brzo pogledaj ponudu ovdje.

 

PROVJERI PUFFY PREĐE OVDJE

 

 

Svaki početak može biti težak, ali nemoj odustati. Ako zapneš, uvijek nas možeš kontaktirati putem chata ili društvenih mreža i već ćemo ti priskočiti u pomoć. Ne zaboravi nas označiti sa @svijet.metraze ili #svijetmetraze i uvijek radopogledamo tvoje proizvode.

 

Artikli koje preporučujemo za vaš projekt:
Za kupovine iznad 50€ je dostava besplatna